Bio

Sjors is een in ’87 te Amsterdam geboren en in Almere opgegroeide hoogbegaafde kunstenaar. Het met vlag en wimpel completeren van de basisschool voedde een luiheid die hardnekkig bleek om te tackelen. Het slecht opgebouwde discipline geloof lanceerde hem in een zes-jaar lange worsteling met zijn eigen psyche. Na op zijn pootjes terecht gekomen te zijn in 2014 start de missie om de innerlijke motor aan te zwengelen. Energie in het project dat zichzelf Sjors “van de Rebellenclub” noemt steken blijkt een moeizame maar vruchtbare toeweiding. Sjors is vernoemd naar de bekende Nederlandse strip held Sjors van Sjors en Sjimmie.

Het was sinds dat moment dat zijn leven een vlucht heeft genomen. Waar hij vijf jaar eerder stond had hij niet kunnen dromen wat een zegeningen er allemaal op zijn pad zouden neerdalen. En het lijkt alleen maar harder te groeien. Met z’n vieren draaien we nu twee├źneenhalf jaar een leefgemeenschap van twaalf man. Het is aan het veranderen in een exotische experimentele tuin van veiligheid. Een haven voor spirituele groei met ruimte voor een plurialiteit aan verschillende mensen. Ieder die zijn eigen ding erin past. Samen leren op een hoger niveau. Het leven aangaan.

Recent ’19 heb ik mijn motor echt aan de praat gekregen. Het gas erop op een gedoseerde manier is makkelijker dan de motor aanzetten.

Nu getrouwd en vader van een zoon ’19. Sjors commiteert zijn energie naar een gebalanceeerde melange van zelfontwikkeling, ontspanning en kunst. Beurten afwisselen in de zorg voor de kleine. Oprechtheid is het sleutelwoord voor zijn leven.

Het vuur in mij is gaan branden. Ik zal kunst maken tot aan mijn dood.

Het heeft me vele kanten van het leven doen aanschouwen.

Een sjamaan vertelde mij een aantal jaar terug:

Sjors, Doe Dans!

Dus voel ik me bevoorrecht en gecommitteerd om kunst en dans te blijven onderzoeken.

Aho Mitakuye Oyasin!

Dat betekent: Gegroet, al mijn relaties.